Følg os

Sport

Skulle du også have været fodboldspiller?

målmand redder bolden

Selv hvis man ser bort fra de svimlende lønninger og muligheden for at gifte sig med supermodeller, popstjerner og tidligere bond-babes, er der nok mange, der gerne ville have gjort karrierer som fodboldspiller.

Desværre må de fleste af os indrømme, at talentet ikke var der, og det hårde arbejde ikke blev gjort, men det er alligevel sjovt at drømme.

Når EA SPORTS™ til september udgiver FIFA 20, bliver muligheden for at drømme sig væk til en karriere som fodboldspiller lidt bedre. Det kommer efter sigende, til at være den mest realistiske fodboldoplevelse nogensinde.

Det meste realistiske fodboldspil til dato

EA SPORTS har virkelig formået at kæle for fans og fodboldelskere over hele verden. Med introduktionen af Football Intelligence og et nyt boldfysiksystem bliver der låst op for uhørt realistisk gameplay.

Nu kunne man måske tro, at realisme og en bedre kunstig intelligens kunne ødelægge en del af oplevelsen, for dem der ikke spiller på allerhøjeste niveau, men med tilføjelsen af ”afgørende øjeblikke” bliver rigtig meget af kontrollen, samtidig givet tilbage til spilleren.

”Afgørende øjeblikke” er med til at sikre, at du som spiller får mere kontrol i de afgørende situationer, så du virkelig får kontrol over kampens helt afgørende situationer.

Et autentisk spilflow i Fifa 20 og tidligere spil

I mange af de tidligere FIFA-spil har et af de største problemer været, hver gang computeren tog kontrol over en spiller. Dine medspillere positionerede sig dårligt i angrebet, og foretog ikke nogen former for defensiv opbakning i forsvaret, og det var alt sammen med til at fjerne realismen fra fodboldoplevelsen, men det er slut nu.

Det helt store fokus har fra starten været at skabe et autentisk spilflow. De AI-styrede spillere har fået en større observans omkring tid, rum og positionering. Det betyder samtidig, at der er kommet et endnu større fokus på dine præstationer i spillets én-mod-én situationer.

Et par af de nye features i Fifa 20

Hvis du heller ikke kan vente til slutningen af september, kan du her få et lille overblik over et par af de nye features, og hvad de kommer til at betyde for spillet.

  • Den opdaterede boldfysik og de opdaterede baner er med til at få bolden til at skrue, hoppe og dykke, så det i sidste ende bliver en mere virkelighedstro fodboldoplevelse.
  • Dynamiske én-mod-én situationer er inspireret af kampe i de bedste ligaer, og giver et mere virkelighedstro tempo i boldomgangen.
  • Ny AI giver især en bedre oplevelse af forsvarspillet, hvor både positionering og tacklingerne har fået en opgradering, og i sidste ende har det givet AI-spillerne mulighed for at yde en mere intelligent opbakning af den brugerstyrede spiller.
  • AI-spillerne har fået opgraderet deres bevægelsesmønstre, så de foretager mere naturlige og velovervejede løb.
  • Sidelæns driblinger giver mulighed for at drible sidelæns, og er med til at tilføje en ekstra dimension til spillet, hvor man kan lokke modspilleren til at gøre udfald, og derved selv få muligheden for at sætte en mand på en mere naturtro facon.

Spillet til dig der elsker fodbold

Selvom det hurtigt kommer til at lyde meget teknisk, så er Fifa 200 i allerhøjeste grad designet til dig der elsker fodbold, og går lige så meget op i fodboldoplevelsen som i spiloplevelsen. Det er ikke kun designet med tanke på Marcuzo, Hassanplayer og Agge, men også for at glæde Nicolai Boilesen, Kasper Fisker og dig hjemme i sofaen.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *