Følg os

Kærlighed

Rigtige mænd er altid forberedte

en rigtig mand

Kondomer er lette at få og lette at bruge – så hvorfor ikke altid bruge kondomer, når man har sex? Nogle mennesker har svært ved at bruge kondomer, også når de har sex med folk, som de ikke kender og potentielt set kunne få kønssygdomme af. De hjælper med at forhindre sygdomme og graviditet – derudover kan de faktisk også gøre sex sjovere. Tro det eller ej. I denne artikel finder du gode grunde til at bruge kondomer, om det er Durex kondomer eller ej, som du har tænkt dig at bruge, så læs videre her i denne artikel.

De er yderst effektive

Ydre og indre kondomer er de eneste præventive midler, som hjælper mod graviditet og seksuelt overførte infektioner, såsom HIV, klamydia og gonorre. Selvom du allerede bruger andre midler mod graviditet som p-piller, så er det stadig en god ide at bruge kondomer, da det kan forhindre kønssygdomme, som ikke er rare at få. Det er aldrig godt at få en kønssygdom, og kan være en akavet situation el. samtale at skulle have med pigen. Så sørg for at have nogle Durex kondomer klar til næste gang – ha’ dem klar i lommen og vær en rigtig mand, der tør tænkte på jeres begge sikkerhed!

De koster ikke meget

Kondomer såsom Durex kondomer er lette at få fat i. Du kan bare gå ned i den lokale kiosk eller på den lokale tankstation eller supermarked og du vil kunne få fat i nogle med lethed. Man skal ikke bruge recept for at købe dem, og de koster ikke mange penge. Nogle gange kan man endda få dem gratis. Det kan f.eks. være ved dit lokale sygecenter el. læge el. lignende. De er små og diskrete og lette at have med rundt, så der er virkelig ingen undskyldning for ikke at have nogle på dig næste gang du skal have samleje med en pige.

Der er også mange andre fordele

Beskyttelse er vigtigt, men det er nydelse også. Heldigt for dig, så tilbyder kondomer dig nemlig begge disse ting! De kommer i mange forskellige former, størrelser og teksturer, som kan øge nydelsen ved sex for dig og din partner. Derudover kan det at sætte kondomet på penis være en del af forspillet mellem dig og din partner. Især når der er glidecreme involveret. Kondomer kan endda udsætte udløsningen, så dig og din partner kan nyde samlejet i længere tid. Du kan bruge kondomer til al slags sex. De beskytter dig mod kønssygdomme lige meget og det er anal, oral eller vaginal sex. Det lader dig fokusere på at tilfredsstille din partner, uden at skulle være bekymret om graviditet eller kønssygdomme – det er det smukke ved kondomer. Durex kondomer er f.eks. et mærke, der tilbyder alle disse forskellige størrelser, former og teksturer, så du kan komme i gang med at have passioneret og god sex med din partner. Sikker sex stopper også stress fra at ødelægge humøret. Hav sikker sex. Hav bedre sex. Brug Durex kondomer.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *