Følg os

Kærlighed

Overrask din mand med et lækkert kroophold

sødt par der skal på ophold

Der findes et paradoks inden for danskernes opfattelse af ansvarsfordelingen i et parforhold, som ofte godt kan føre til frustrationer, konflikter og uvenskab. Kigger man på den måde, som mange danske parforhold fungerer på, så oplever man ofte en antagelse om, at manden skal være den romantiske – selvom mænd af natur ofte ikke er særlig romantiske.

Generelt er idéen om kvinden som en passiv modtager af romantiske gestusser og manden som den storstilede giver både forældet og skadelig. For det første er mænd hverken mere kreative eller overskudsagtige end kvinder – for det andet er det oftere kvinden, som forventer romantik, end manden, som har lyst til at give den.

Tag sagen i egen hånd

Som kvinde nytter det altså ikke noget at læne sig tilbage med krydsede arme og vente på, at manden tager sig sammen til at være romantisk.

Det gør han sikkert en gang imellem, men det bør være af eget initiativ. Kvinden i forholdet kan derfor ikke rende rundt og have nogle bestemte forventninger, som så aldrig bliver indfriet – så bliver hun i hvert fald skuffet. Hun bør i stedet tage medansvar for at holde gnisten i live. Læs mere her og bliv yderligere inspireret.

Gør det romantiske nemt

Alle mænd er forskellige, og derfor bør den romantiske gestus også være lavet med den specifikke mand i tankerne. Men ofte er det dog sådan, at mænd ikke er så meget til det med levende lys, søde breve eller gaver. De vil hellere have noget mere konkret.

Derfor kan kvinden med fordel gøre det nemt for sig selv og give sig selv og sin man en oplevelse. Det kunne være flere forskellige ting, men et kroophold er et rigtig godt bud. Her får man nemlig lidt af det hele, men uden at skulle lave noget selv.

Det kan man lave på et kroophold

Hvad der foregår på sådan et kroophold, afhænger i høj grad af den enkelte kro og de enkelte omstændigheder. Men ofte indeholder det masser af luksus; god mad, noget godt at drikke og store, rummelige værelser. Her slipper man for alle hverdagens pligter med madlavning, tøjvask og rengøring, og kan trygt overlade det i hænderne hos nogle andre.

Ligger kroen et praktisk smart sted, så kan man med fordel kombinere opholdet med nogle sjove aktiviteter. Det er der helt sikkert mange mænd, som vil synes godt om. Det kunne være en cykeltur, en tur på kunstmuseum, forlystelsespark eller noget andet.

Husk at kroopholdet skal handle om tosomheden og parret. Det er en dum idé at invitere venner eller børn med – her skal det først og fremmest handle om kærligheden, og det gør man bedst, når man kun er to.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *