Følg os

Kærlighed Oplevelser

Overrask din mand med et lækkert kroophold

sødt par der skal på ophold

Der findes et paradoks inden for danskernes opfattelse af ansvarsfordelingen i et parforhold, som ofte godt kan føre til frustrationer, konflikter og uvenskab. Kigger man på den måde, som mange danske parforhold fungerer på, så oplever man ofte en antagelse om, at manden skal være den romantiske – selvom mænd af natur ofte ikke er særlig romantiske.

Generelt er idéen om kvinden som en passiv modtager af romantiske gestusser og manden som den storstilede giver både forældet og skadelig. For det første er mænd hverken mere kreative eller overskudsagtige end kvinder – for det andet er det oftere kvinden, som forventer romantik, end manden, som har lyst til at give den.

Tag sagen i egen hånd

Som kvinde nytter det altså ikke noget at læne sig tilbage med krydsede arme og vente på, at manden tager sig sammen til at være romantisk.

Det gør han sikkert en gang imellem, men det bør være af eget initiativ. Kvinden i forholdet kan derfor ikke rende rundt og have nogle bestemte forventninger, som så aldrig bliver indfriet – så bliver hun i hvert fald skuffet. Hun bør i stedet tage medansvar for at holde gnisten i live. Læs mere her og bliv yderligere inspireret.

Gør det romantiske nemt

Alle mænd er forskellige, og derfor bør den romantiske gestus også være lavet med den specifikke mand i tankerne. Men ofte er det dog sådan, at mænd ikke er så meget til det med levende lys, søde breve eller gaver. De vil hellere have noget mere konkret.

Derfor kan kvinden med fordel gøre det nemt for sig selv og give sig selv og sin man en oplevelse. Det kunne være flere forskellige ting, men et kroophold er et rigtig godt bud. Her får man nemlig lidt af det hele, men uden at skulle lave noget selv.

Det kan man lave på et kroophold

Hvad der foregår på sådan et kroophold, afhænger i høj grad af den enkelte kro og de enkelte omstændigheder. Men ofte indeholder det masser af luksus; god mad, noget godt at drikke og store, rummelige værelser. Her slipper man for alle hverdagens pligter med madlavning, tøjvask og rengøring, og kan trygt overlade det i hænderne hos nogle andre.

Ligger kroen et praktisk smart sted, så kan man med fordel kombinere opholdet med nogle sjove aktiviteter. Det er der helt sikkert mange mænd, som vil synes godt om. Det kunne være en cykeltur, en tur på kunstmuseum, forlystelsespark eller noget andet.

Husk at kroopholdet skal handle om tosomheden og parret. Det er en dum idé at invitere venner eller børn med – her skal det først og fremmest handle om kærligheden, og det gør man bedst, når man kun er to.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Kunsten at charmere sig ind på en kvinde

Romantisk date

Når man dater, er det vigtigt, at man sørger for at charmere sig ind på det modsatte køn. Mange mænd lever efter den uskrevne regel, at bogen til at forstå kvinder er så lang, at man i hele sit liv aldrig kan nå at læse den til ende. Derfor kan du i denne artikel læse lidt om, hvordan man charmerer sig ind på en kvinde. Det første man skal gøre er naturligvis at vælge en datingside, hvor man kan komme i kontakt med kvinder fra hele landet. Opret dig her for at komme i gang med at finde kvinden i dit liv.

Dernæst skal man udfylde de mange felter, der gør, at kvinder vil bruge tid på at læse din profil igennem, således at de svarer på dine henvendelser. Det handler om at skrive en profiltekst, der er fængende uden at beskrive dit liv og væremåde fuldt ud. Man skal lægge såkaldte smagsprøver ud for at pirke til kvinders interesse, således at de får lyst til at vide mere om dig og lære dig at kende. Beskriv kort din uddannelse, dit arbejde, dine fritidsinteresser og beskriv derefter din personlighed med ganske få ord.

Sådan fastholder du en kvindes interesse

Hvis man først har fået kontakt til en interessant kvinde og ønsker at lære hende bedre at kende med henblik på at mødes til en date, handler det om at fastholde hendes interesse. Man kan ikke altid charmere sig ind på en kvinde ved at fylde hende med rosende ord og komplimenter, men det hjælper alt sammen.

Husk at kvinder elsker mænd, der kan noget med både deres hænder og intelligens. Du skal derfor bruge tid på at virke interesseret i hendes liv, hendes hverdag og hendes holdninger. Har du modstridende holdninger omkring bestemte emner, skal du ikke være bange for at modsige hende, så længe du har fakta til at bakke dig op.

Læs mere

Kærlighed

Sådan charmerer du dig ind på en kvinde

Date

Når du skal finde din kærlighed for livet, så er det vigtigt at have styr på dig selv. Kvinder mærker din charme øjeblikkeligt, hvis du hviler i dig selv, og ved hvad du søger.

Det kan dog være svært at holde styr på nerverne, når du er på date med en skøn kvinde. Dette bliver dog bedre, jo flere gange du har været på date. Vores hjerner er nemlig programmeret til at blive gode til det, som vi gør meget.

På denne måde genkender vores hjerner de samme mønstre, og du kan derfor bedre slappe af, være dig selv og bare nyde oplevelsen.

Kvinder elsker naturlig charme

Når du har været på en del dates og lært at elske denne oplevelse, så begynder du at være naturlig og slappe af. Med dette kommer din charme buldrende. Charme handler nemlig ikke om at åbne døren for kvinden, nej det handler om at være den bedste udgave af dig selv.

Når kvinden kan mærke, at du er rolig, så vil hun også tillade sig selv at være rolig. Kvinder søger derfor de mænd, som hviler i sig selv og har det godt i nuet. Der er dog ingen smutvej derhen, du bliver nødt til at gå på en masse dates og forsøge at nyde hele oplevelsen.

Charme og selvværd

Charme handler i den grad om at godt selvværd, og er selvværdet i orden, så kommer charmen faktisk af sig selv. Har du et rigtig godt selvværd, så kan en kikset date ikke slå dig ud. Der kan være mange grunde til en mislykket date, men det betyder ikke, at du er mindre værd som menneske.

Måske passer I bare ikke sammen, eller det kan være kvinden bare søger noget andet. Er du i stand til at acceptere dette uden at se det som et nederlag, så har du et godt selvværd. Og når du er nået hertil, så er du i stand til at slappe af, bare nyde nuet og daten. Herefter kommer kærligheden næsten af sig selv.

Læs mere

Kærlighed

Opskriften på en mindeværdig polterabend for gommen

Fest

Din bedste ven, bror eller kollega skal giftes, og du har fået til opgave at arrangere en mindeværdig polterabend for ham. Det er en stor ære at få lov til at planlægge en polterabend, men det er ikke noget, man kommer sovende til. Der er nemlig rigtig mange ting, som skal gå op i en højere enhed, hvis det skal blive en succes.

Jo bedre du kender gommen, desto nemmere får du ved at planlægge en dag, som med garanti vil falde i hans smag. Foruden at kende gommen godt vil det også være en fordel, hvis du er kreativt anlagt, da han jo gerne skal overraskes.

Hvem skal inviteres?

Det er ikke altid så lige til at svare på dette spørgsmål, for hvem bør man egentlig invitere? Det er din opgave at vurdere det.

Skal polterabenden byde på paintball, druk og dans, så er det selvsagt ikke så oplagt at invitere gommens forældre og bedsteforældre, idet sådanne aktiviteter næppe vil falde i deres smag. Her vil det være mere oplagt at invitere gommens tætteste venner og søskende.

Føler du dig helt på bar bund, så kan du bede gommen om at lave en liste over, hvem han gerne vil have med. På den måde sikrer du dig, at du ikke glemmer at invitere nogen. Du er som arrangør ansvarlig for, at alle deltagerne modtager praktiske oplysninger om tid, sted m.v. i god tid.

Hvad skal der ske?

Det kan være svært nok at tage stilling til, hvem der skal inviteres, men det er mindst lige så svært at bestemme sig for, hvad dagen skal byde på af aktiviteter og sjove indslag. I planlægningsfasen skal du naturligvis tage højde for, hvad gommen interesserer sig for, og hvad han kan lide at lave. Derudover bør du tage hensyn til gommens evt. forbier. Det kan eksempelvis være, at han lider af højdeskræk. Er det tilfældet, siger det næsten sig selv, at faldskærmsudspring og helikopterflyvning næppe vil falde i hans smag.

Herunder får du nogle konkrete idéer til, hvad du kan planlægge for gommen og de øvrige deltagere:

  • Paintball
  • Bowling
  • Vandski
  • Fægtning
  • Forhindringsløb
  • Boksning
  • Poker

Når man er færdig med de planlagte aktiviteter, og mørket falder på, kan man skifte det afslappende tøj ud med lidt pænere klæder for at gøre sig klar til at opleve det kulørte natteliv. Du kan eksempelvis planlægge, at I skal opleve en vaskeægte Gentlemen’s Club.

Skal polterabenden foregå i nærheden af København, vil det være oplagt at gæste Cristal Club Copenhagen, som er en pragtfuld natklub for mænd. Du kan klikke dig ind på www.cristalclubcph.com, hvis du gerne vil vide, hvad der gør denne københavnske natklub til noget særligt.

Læs mere

Populære indlæg