Følg os

Andet

Forkæl handymanden, der har alt

handyman

Når man arbejder meget udenfor – både professionelt og i det private – er det vigtigt at have sikkerheden i orden. Er der tale om arbejde med farlige maskiner og tunge ting, så er det vigtigt at have det rette sikkerhedsgodkendte udstyr på. Og det skal gerne være både nemt at hoppe i og let at vaske.

Det er også vigtigt, at der er styr på redskaber og maskiner. Er det hele gennemgået, opstår der færre ulykker. Ofte er det de åbenlyse ting, der sagtens kunne have været undgået, som gør den store forskel. Og det er ærgerligt, da det jo i sidste ende som regel blot handler om, at vi ikke lige har taget os de få minutter, det tager at gennemgå vores gear.

Kender du en handymand, der godt kunne bruge lidt nyt til redskabskassen, eller som efterhånden har trådt sine træsko til arbejde godt og grundigt ud? Så kan du finde inspiration og ideer til, hvad der skal under juletræet eller på fødselsdagsbordet næste gang.

Styr på redskaberne

Din handymand skal have en fuldendt værktøjskasse, med alt hvad der hører til af maskiner og værktøj. Overvej, hvad din mand bruger, og om der er noget, han mangler, og overrask ham så med det, næste gang du giver ham en gave.

Tjek hans tøj og gear. Mangler der et par gode, solide sikkerhedssko? Har han handsker og termojakke? Måske kunne han bruge nogle gode, slidstærke bukser, til når han arbejder på gulv eller fliser? Skriv dig det bag øret, så du kan slå til, næste gang du falder over et godt tilbud inden for en af de kategorier.

Har din handymand en brændeovn i sit værksted? Så kan det være en god idé at sørge for, at der altid er godt brændsel, så han kan holde sig varm. Særligt om vinteren er en stak

heatlets træpiller en kærlig anerkendelse. Og så er det endda godt for miljøet.

Orden og sikkerhed går hånd i hånd

Når du har styr på udstyret til handymanden, er det altid en god idé at sørge for, at der er orden i værkstedet. Hvis redskaber og diverse olier eller maskiner flyder rundt på gulvet, er det nemt at komme til skade.

De fleste har nok prøvet at snuble over noget, der ligger og flyder på gulvet. Forestil dig, at du snubler over en sav eller en hammer – der kan du komme galt afsted. I den mindre farlige kategori kan man også skvatte i en klat olie og forstuve en fod. Uanset hvad så er det store og små ulykker, der nemt kan undgås. Det kræver måske blot et lille skub i den rigtige retning.

Hvis din handymand ikke er den mest ordentlige type, så kan du overveje at overraske ham med et professionelt rengøringsfirma. Måske kan det give inspiration til, hvor rart det kan være, når der er rent og ryddeligt. Og så kan du måske endda lokke med en kold øl som belønning.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *