Følg os

Gear

3 produkter enhver mand bør have

glad mand med skæg

Når man færdes blandt andre mennesker, så er det rart at fremstå ren. Især hvis man er single eller blot har et arbejde, hvor man er i nærheden af andre mennesker i løbet af dagen. Hvis man har en partner, så skal man nok få at vide, når det er tid til soignering.

Det kræver ikke ret mange produkter for en mand at holde sit udseende soigneret. Ud over de helt basale ting som tandbørste, negleklipper og hyppige bade, som det må forventes allerede anvendes, så er der tre helt basale produkter, som en mand have og benytte, så han fremstår ren og nydelig.

#1 En ørespray er god at have

Det er ret ucharmerende, når der er synligt ørevoks i ørene. Mænd producerer gerne en del mængde af ørevoks. Ofte anvender de en vatpind til at rense det ud. Ulempen ved at benytte en vatpind er, at den skubber lige så meget ørevoks tilbage ind i øregangen, hvor det enten sætter sig fast, eller i stedet glider ud på et senere tidspunkt.

Derfor er det praktisk at bruge en ørespray i stedet. Den løsner ørevoksen, så den nemt kan fanges længere nede i øregangen. På Japebo.dk kan du købe en effektiv ørespray. Brug gerne øresprayen inden sengetid, så kan den virke natten over.

#2 Glem ikke en stærk tandpasta

Dårlig ånde eller beskidte tænder er en af de ting, som får en til at fremstå helt enormt usoigneret. Alle har prøvet at stå overfor et andet menneske, hvor det har været svært at koncentrere sig om, hvad den pågældende person har sagt, fordi ånden har været så rædselsfuld. Derfor er det vigtigt, ikke blot at børste sine tænder hyppigt, men ligeledes at anvende en tandpasta, som sikrer, at man bevarer en god ånde.
Hvis man i løbet af sin arbejdsdag drikker en del kaffe, så kan det være en god idé at medbringe sin tandbørste og sin tandpasta, så man lige kan børste tænderne, hvis ånden bliver for slem.

#3 En god deodorant

Sidst med ikke mindst, så er svedlugt også en af de ting, som man bør forsøge at undgå, når man færdes ude blandt andre. Med mindre at man ligefrem dyrker sport med dem, men det er jo en anden sag. I dagligdagen er det vigtigt at gøre det til en vane først at vaske sig grundigt under armene og derefter påføre en effektiv deodorant.

Hvis man har tildens til at svede i løbet af dagen, så tag gerne deodoranten med i tasken eller i lommen. Det er dog vigtigt at huske, at man skal vaske sig med vand og gerne sæbe, inden man anvender deodoranten. Ellers bliver lugten rigtig fæl.

Den velsoignerede mand

Med disse tre produkter, der ikke er spor uoverkommelige, kan man altså komme langt samtidig med, at man hele dagen igennem vil fremstå ren og velsoigneret. Det er både rart for en selv, men også for de mennesker som man omgås i løbet af dagen. Rene ører, ren mund og ingen svedlugt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *